ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Επικοινωνία και Δημόσιες σχέσεις

Το να διαθέτετε ένα πολύ καλό προϊόν τις περισσότερες φορές δεν είναι αρκετό. Εάν μια επιχείρηση ή ένα προϊόν δεν επικοινωνηθεί σωστά, είναι σαν να μην υπάρχει. Το κεφάλαιο επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις είναι το Α και το Ω.
Η στρατηγική επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων είναι απολύτως αναγκαία. Για ποιό λόγο;  Για να υποστηριχθεί, να αποκτήσει οντότητα μια επιχείρηση, ένα προϊόν, ένα πολιτικό πρόσωπο, ένας καλλιτέχνης.
Η επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις αποτελούν νευραλγικό τμήμα στη σύνθεση μιας επιχείρησης.
Εμείς αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε για εσάς ύστερα από έρευνα, ανάλυση και σχεδιασμό μια ολοκληρωμένη και αποτελεσματική στρατηγική επικοινωνίας και στη συνέχεια να την εφαρμόσουμε. Επικοινωνούμε με τα πρόσωπα κλειδιά των Μέσων μαζικής επικοινωνίας. Συντάσσουμε άρτια δομημένα δελτία τύπου. Διαμορφώνουμε τις διαφημιστικές σας εκστρατείες. Συμβάλουμε στην βελτίωση της εικόνας σας, δημιουργώντας καλή φήμη και υψηλό γόητρο για την επιχείρησή σας και εσάς.
Μπορούμε να χτίσουμε παρέα τη δημόσια εικόνα του brand και της εταιρίας σας. Ακούμε με δέουσα προσοχή όσα έχετε να μας πείτε και σας κατευθύνουμε έτσι ώστε να αναδείξουμε τις κατάλληλες πληροφορίες, με τον σωστό τρόπο, στα στοχευμένα μέσα επικοινωνίας.
Αναλαμβάνουμε το image making, δημόσιων προσώπων (πολιτικών, αθλητών, καλλιτεχνών.)
Διαχειριζόμαστε κρίσεις, φήμες και αρνητική δημοσιότητα.
Οργανώνουμε events και εκδηλώσεις για της επιχείρηση, το κατάστημά σας.

360 ΜΟΙΡΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Leave a comment