ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

                                    ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

TRADEMARK

Trademark είναι το οπτικό μέσο με το οποίο μία επιχείρηση προβάλλει τον εαυτό της στο ευρύ κοινό. Χαρακτηρίζει το προϊόν και το διακρίνει από άλλα προϊόντα. Μπορεί να αποτελείται από λέξεις, ονόματα, απεικονίσεις, σχέδια, γράμματα, αριθμούς, χρώματα.
Το Trademark είναι καθοριστικό για μια επιχείρηση. Προσδιορίζει την κουλτούρα, και την στρατηγική της επιχείρησης μέσα από σύμβολα.
Ταυτίζεται με όσα έχουν στο μυαλό τους το κοινό και οι πελάτες σας για την επιχείρησή σας. Είναι ένα καθοριστικό κομμάτι για την επιτυχία της επιχείρησής σας.
Εμπιστευτείτε σε εμάς να δημιουργήσουμε το trademark που ταιριάζει στη φιλοσοφία σας και ταιριάζει στο προφίλ της επιχείρησής σας.

 

GOOGLE BUSINESS

Το Google My Business αποτελεί ένα εργαλείο το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να προωθείτε το εταιρικό προφίλ και τον ιστότοπο της επιχείρησής στην αναζήτηση και τους χάρτες Google. Με τον λογαριασμό σας στο Google My Business μπορείτε να βλέπετε τους πελάτες σας και να έρχεστε σε επαφή μαζί τους, να δημοσιεύετε ενημερώσεις στο εταιρικό προφίλ σας, καθώς και να βλέπετε πώς οι πελάτες αλληλοεπιδρούν με την επιχείρησή σας στο Google.
Αναλαμβάνουμε να φτιάξουμε λογαριασμό για εσάς και να τον τροφοδοτήσουμε με όλα τα απαραίτητα στοιχεία και για την επιχείρησή σας και φωτογραφικό υλικό.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ – ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Η φωτογραφία και το video είναι ένα από τα πιο καθοριστικά κομμάτια όλης της digital καμπάνια σας. Είναι η εικόνα που στέλνετε στον πελάτη για τα προϊόντα σας και η καλή ή κακή αισθητική της ορίζει την ανταπόκριση των προϊόντων σας.
Εμείς αναλαμβάνουμε τη φωτογράφιση και τη δημιουργία επαγγελματικών video υψηλής αισθητικής για τα προϊόντα και τις εκδηλώσεις σας.

DIGITAL MARKETING

Leave a comment