ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

breakthrough

Ποιοί είμαστε;
Στη Breakthrough είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που έχουμε πάθος για το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία. Τα χιλιόμετρα που έχουμε διανύσει στον απαιτητικό και δύσκολο κόσμο της δημοσιογραφίας και των ηλεκτρονικών Μέσων, σε συνδυασμό με τις γνώσεις και την εμπειρία μας στο αντικείμενο του Μάρκετινγκ και της Επικοινωνίας,  που συνεχώς διευρύνεται με δια βίου εκπαίδευση για να μην χάνουμε ποτέ τα νέα trends, αλλά και το πείσμα και την επιμονή να αποτελούν κραταιά στοιχεία του χαρακτήρα μας, μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.
Στην ομάδα της Breakthrough έχουμε επιλέξει εξειδικευμένους επαγγελματίες, μερικούς από τους καλύτερους του χώρου αλλά και νεότερους σπινθηροβόλους και ταλαντούχους digital marketers, web developments, δημοσιογράφους,  monter, εικονολήπτες, φωτογράφους.
Κεντρικός άξονας της στρατηγικής μας είναι να επιστρατεύσουμε όλα τα μέσα προβολής και ανάπτυξης της επιχείρησή σας και να επιλέξουμε ποια είναι τα πιο κατάλληλα σύμφωνα με το προφίλ σας, το κοινό στο οποίο στοχεύετε και το budget που έχετε τη δυνατότητα να διαθέσετε.
Σ΄ ένα διαρκές περιβάλλον προκλήσεων, η δημιουργικότητα, οι καινοτόμες ιδέες και η στοχευμένη στρατηγική οδηγούν στην επιτυχία.
Πυξίδα μας είναι η ανθρώπινη επαφή και η αμοιβαία εμπιστοσύνη.
Συστατικά της κάθε δράσης μας είναι το πάθος, ο δυναμισμός, η επιμονή, η ευελιξία και η αφοσίωση.
Στοίχημά μας είναι αυτή η αλληλεπίδραση να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

 

Οι δημιουργοί της BreakThough